Företaget

Om Företaget

Jansson mätkonsult AB utgår från Nyköping och arbetar med inmätning, utsättning och mängdning. Företaget är grundat av Joakim Jansson med många år inom mätteknik, både som mätningstekniker och mätchef.

2008 började han arbeta som mätningstekniker på NCC med ansvar över både mark, anläggning och byggmätningar. Där arbetade Joakim fram till slutet av 2012 då han tog anställning på Svenska infra och anläggningsbyggarna AB som mätchef syd.

Där jobbade Joakim initialt både som mätningstekniker och mätchef över SIAABs projekt från södra sidan av Stockholm och söderut.

2015 blev han befodrad till mätchef över hela företaget med 15 mätningstekniker under sig. Projekten sträckte sig från dammförstärkning i Härjedalen till slutdeponi i Oskarshamn.

I slutet av 2015 kände han att tiden var mogen att starta sitt egna bolag och det var då grunden till Jansson Mätkonsult AB lades.


Under tidig 2017 anställdes Marcus Ståhl.

Marcus började i mätbranschen 2014 och har jobbat med både mark och byggutsättningar på SIAAB, Skanska och nu på Jansson Mätkonsult AB